9. helmikuuta 2015

Precious time - aikaa arkeen Atria Bravuuri-tuotteilla


Miltä tuntuisi, jos voisit käyttää kokkaamiseen kuluvan ajan johonkin muuhun ja silti syödä hyvää, kotoisaa ruokaa? Kääpiölinnan sakki sai kokeilla, mihin ylimääräisen ajan saisi tuhlattua Atrian tarjotessa meille viikon arkiruoiksi Bravuuri-tuotteita. Tämä juttu kertoo siitä, mitä meillä puuhattiin kokkailun sijaan. 

Ensinnäkin on pakko todeta, että kokeilu sattui erinomaiseen saumaan. Kyseinen viikko kun oli erittäin kiireinen ja täynnä monenmoista hoidettavaa asiaa. Helpotti paljon, kun mun ei tarvinnut seistä joka päivä keittiössä ruokaa laittamassa.

Viikko alkoi  Atria Bravuuri porsaan lihapadalla, auton katsastuksella ja Angry Birds-leikeillä. Koska ei ollut kiire sännätä keittiöön, sain leikkiä hyvän tovin pikkumiehen kanssa palikkataloja rakennellen ja tuhoten. Sillä välin mies sai kiikuttaa auton katsastuskonttorille. Välillä tuntuu, että pikkumiehen kanssa tulee vietettyä aivan liian vähän aikaa, joten tällaiset leikkituokiot tulevat todella tarpeeseen.


Helpolla päästiin myös seuraavana päivänä, kun sain vain lykätä Atria Bravuuri broileripastagratiinit uuniin ja istua lehtipinon sekä saksien kanssa keittiön lattialle. Meillä on pitkään ollut haaveissa fiksata keittiön välitila, sillä se oli oikeasti aika kammottavan näköinen. Edellinen asukas oli fiksuna maalannut kaakelit valkoisella maalilla, mutta eihän se maali tahtonut oikein kaakeleissa pysyä. Etenkin hellan yläpuolelta maali lähti isoina paloina ja alta paljastui mielenkiintoisen ruskean kirjava kaakeli. Nyt homma saatiin vihdoin ja viimein puikkoihin ja pakko sanoa, että olen kyllä tyytyväinen!


Vähän tuunausta ja ruoka uuniin....

... sakset ja vanhoja, seinän välistä löytyneitä lehtiä....


... ja syömään!

Keskiviikon helppo Atria Bravuuri härkäruukku tarjosi mahdollisuuden ottaa päiväunet kokkailun sijaan. Parin kiireisen päivän jälkeen kaikki olivat niin uupuneita, että pikku tirsat tulivat kyllä tarpeeseen! Tai no, ensin täytyi saada remppamies jaloista pyörimästä, mutta sen jälkeen oli aika hiljentyä hetkeksi. Jäipä siinä sitten aikaa leipoa uusi suklaakakku ensimmäisen saatua lasinsirukoristelun pintaansa.
Muu kokkailuista vapautunut aika onkin tainnut mennä leipomiseen, sillä testiviikon aikana on tullut leivottua suklaakakun lisäksi mm. pullaa, kuppikakkuja ja rieskoja. Niin ja pyörähtihän tässä kaupungin rakennustarkastajakin tekemässä lopputarkastuksen maalämmölle. Läpi meni.


Broilerin sisäfileet bataattipedillä uuniin....

... ja pullataikina kohoamaan.

Perjantain siivoilujen lomassa maisteltiin vielä Atria Bravuuri naudan uunipataa perunoiden kera. Siivouspäivänä harvoin jaksaa kokkailla mitään ihmeellistä, joten tällainen "avaa kansi, lisää kermaa ja vettä, sekoita ja anna uunin hoitaa loput"-ruoka on aivan passeli.

Ai niin.... mahtui viikkoon kukkulan valloitusta ja lumileikkejäkin...
Ja kolaakin olisi tietysti voinut liikuttaa, mutta johonkinhan se raja on vedettävä! Kolan on ihan hyvä olla tuossa lumikasassa, ainakin, jos minä saan päättää.
Näissä merkeissä kului Kääpiölinnan Atria Bravuuri-viikko. Miten sinä käyttäisit ylimääräisen vapaa-ajan?


P.s. Tästä merkistä sen tunnistaa :)


Bravuuri-tuotteet tarjosi Atria

4 kommenttia:

 1. Pitääkin tulla tekemään tupatarkastus viimeistään kesällä mikäli vielä olemme tervetulleita ☺
  Kuulostaa kivalta teidän viikkonne!! ♥ Vaikka keittiössä onkin kiva touhuilla, niin joskus tosiaan toivoisi pääsevänsä hieman helpommalla. Etenkin silloin kun ulkona on hienot kelit ja mielummin olisi pihalla kuin hellan ääressä. Kesällä onneksi voi grillailla ja talvella lykätä ruoat leivinuuniin muhimaan. Mutta vaativat ne ruoat silti aina tietyt esivalmistelut.
  P.S. Jos voisilmäpullia on vielä jäljellä, niin tänne vois muutaman pistää.... ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te ootte AINA enemmän kuin tervetulleita <3 Tarkoitus on tuosta keittiöntuunausprojektista tehdä juttu, kunhan jossain vaiheessa saisin aikaiseksi.

   Kyllä välillä on mukava päästä helpommalla keittiössä ja silti syödä hyvää ruokaa. Viime aikoina oon kyllä ollut melkoisen laiska kokkailemaan mitään ihmeellistä. Senkin vuoksi tuo testiviikko oli aika hauska :)

   Poista
 2. Kuulosti hauskalta viikolta :) Lapset niin pian kasvaa ja kaikki aika heidän kanssaa on niin antoisaa <3. Tuo keittiön välitila kuulosti jokseenkin tutulta.Niinpä odotan innolla mitä sieltä paljastuu. Itse olen myös maalannut keittiön siniharmaat kaakelit aikanaan valkealla laattamaalilla, nyt kaduttaa ja haluttas keksiä jotain ihan uutta. Mukavaa viikkoa Anu ! Tv: Tuula Eira :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä aina harmittaa, kun mukamas on aina niin paljon muuta hommaa, ettei ehdi pikkumiehen kanssa viettämään niin paljoa aikaa kuin haluaisi. Ja kyllähän tuo teinikin vielä äidin aikaa tarvitsee, ainakin silloin kun malttaa olla kotona.

   Yritän saada lähipäivinä kuvia tuosta keittiöstä :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...