6. maaliskuuta 2013

C'mon ketchup!

Tänään pääsi helpolla kokkailujen suhteen, kun ruokalistalta löytyi nopea, mutta mukavan pehmoisen makuinen tomaattikeitto. Ei mitenkään hirveän täyttävää, mutta leivän kanssa oikein kelpo sopparuoka. Alkuperäinen ohje on löytynyt Pirkasta, mutta lisäilin taas pikkaisen omiani. Eihän tuo mitenkään kummoiselta näytä, mutta hyvin kelpas.

Tomaatti-raviolikeitto

1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
1rkl öljyä
1tlk(500g) paseerattua tomaattia
5dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1tl timjamia
0,5tl mustapippuria
1tl ruokokidesokeria
1rkl ketsuppia
250g juustoravioli-tuorepastaa
1tlk(2,5dl) Kolmen juuston ruokakermaa

  Hienonna sipuli ja valkosipulit ja kuullota ne öljyssä kattilassa. Lisää paseerattu tomaatti, vesi ja kasvisliemikuutio sekä mausteet. Keitä hiljalleen 5-10 minuuttia.
  Lisää raviolit sekä ketsuppi ja keitä vielä noin 3 minuuttia, kunnes raviolit nousevat pintaan. Kaada joukkoon ruokakerma ja kuumenna. Tarkista maku. Koristele halutessasi yrteillä ja tarjoa tuoreen leivän kera.


2 kommenttia:

  1. Kauniin väristä keittoa. Itse tykkään kovasti erilaisista tomaattikeitoista.:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Mä tykkään kanssa tomaattikeitoista. Ovat helppoa ja halpaa evästä.

    VastaaPoista