Moni ruoka paranisi paljon, jos siihen lisäisi vähän pekonia. Yksi niistä parantelua kaipaavista voisi hyvinkin olla eilen tehty aurajuustoinen pastakastike. Voin vain kuvitella miten hyvältä rapeaksi paistettu, murusteltu pekoni olisi tämän sapuskan kanssa maistunut. Noh, pekonia ei ollut, joten pakko oli syödä ilman. Tämä kastike oli ihan ok, joskin ehkä liiankin juustoinen mun makuun. Yli jääneet soosit taitaa päästä lämpimiin leipiin, kunhan vain ensin käyn hakemassa kinkkua tai pekonia kaveriksi. Ohjeen löysin vanhasta mapistani, eikä mulla ole hajuakaan, mistä olen tämän sinne kopsannut.
Aura-ananaskastike pastalle
(4ann.)
4dl kevytmaitoa
1 pala (n.180g) Aura-juustoa
1dl maitoa
3rkl ohrakasta
mustapippuria
0,5dl hienonnettua persiljaa
1tlk(227g) ananasviipaleita
pieninä paloina
Lisäksi:
400g spirale tricolore -pastaa
Kuutioi sinihomejuusto maidon (4dl) joukkoon ja kuumenna sekoittaen pinnoitetussa kasarissa, kunnes juusto sulaa. Vatkaa ohrakas tasaiseksi kylmään maitoon (1dl) ja kaada se sekoittaen juustokastikepohjaan. Anna kiehua hiljalleen pari minuuttia. Mausta mustapippurilla ja lisää valutetut ananaspalat. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää hienonnettu persilja. Tarjoa pastan kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti