13. heinäkuuta 2014

Simply the best - kesän helpoin ja herkuin mansikkajälkkäri

Joskus ne yksinkertaisimmat jutut on vaan kaikista parhaimpia. Tuoreita mansikoita, suklaakeksiä ja vaniljavaahtoa. Mitä muuta voi ihminen kaivata? Noh, ehkä montaakin asiaa, mutta kyllä tuollakin jälkkärillä pitkälle pääsee. Ja mikä parasta, tein tällaisen vain itselleni :D Syökööt muut mitä haluaa. Ehkä tämä oli eräänlainen palkinto siitä, että vihdoin ja viimein sain meidän ulko-oven uuteen uskoon. Johan mä sitä kolme kesää teinkin... Ovenpielet tosin vaatii vielä maalia, mutta silti katsoin projektin olevan vihdoin siinä pisteessä, että asiaa voi hieman juhlistaa.
Mansikka-vaniljamalja

tuoreita mansikoita
vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
suklaakeksejä

  Murskaa keksit, vaahdota vaniljakastike ja viipaloi mansikat. Lado ainekset kerroksittain jälkiruokamaljaan tai lasiin. Nauti heti. 
4 kommenttia:

 1. Namskis! Hyvältä näyttää, yksinkertaiset jutut on usein niitä parhaita. Voi kun toi mansikkasesonki olis paljon paljon pidempi, kyllä ne on tuoreena parhaimpia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa toivon minäkin. Tuoreet mansikat on vaan jotain niin hyvää! Eilen hain ensimmäiset oman maan mansikat ja meidän penkissä sato jää tänä vuonna harmillisen pieneksi. Kyllä sieltä jokusen mansikan saa, muttei läheskään niin paljoa kuin viime vuonna.

   Poista
 2. Mums! Tällaiset yksinkertaiset herkut ovat kyllä tosi ihania. Ja sulla on vielä hyvä syykin. Itsekin kaipailin tänään loman juhlistamiseen mansikoita, mutta piti tyytyä punaherukoihin. Mutta hyviä olivat nekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joko siellä on punaherukat kypsiä? Meidän puskissa on muutama etäisesti punaista muistuttava marja ja muut antaa vielä odotuttaa itseään.

   Oikein ihanaa lomaa :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...