29. helmikuuta 2012

Ben-sedän tuunatut tortillat ja marsipaanikyhäelmät

Huh huh.... Suurin osa leivontatarvikkeista on hankittu. Huomenna täytyy hakea vielä jotain pientä. Lompakko ei kyllä ilahtanut tuosta aamuisesta kauppareissusta, mutta ei se haittaa. Pääasia, että saadaan tehtyä kaikkea hyväskää. Yritin kyllä sanoa itselleni, ettei sitä tarjottavaa niin älyttömästi tarttisi olla, mutta... Kamalaa, jos joku loppuis kesken.

Kun kerran tälle viikolle tuota touhua riittää, en ruokiin jaksa enkä viitsi panostaa niin hirveästi. Mitä helpompi ruoka, sen parempi. Ihan täysin eines- tai noutoruokalinjalle en silti halunnut lähteä. Mä en yleensä oo kauheasti perustanut noista valmiista ateriakastikkeista. Ei niissä mitään vikaa oo, mutta ei vaan tuu käytettyä. Tänään tein poikkeuksen. Tortillatäytteeseen eksyi semmoinen Uncle Ben's-chilikastike. Siis Mexican chili, jos oikein muistan. Kun sitä maustoi vähän lisää, niin sitten tuli ok. Nälkä lähti ja se oli tänään tärkeintä.

Jauhelitortillat

400g jauhelihaa
1prk chili-ateriakastiketta
ripaus suolaa
mustapippuria
1tl valkosipulimurskaa
Lisäksi:
täysjyvätortilloja
salaattia
tomaattia
paprikaa
kurkkua
chili-maustekastiketta
juustoraastetta

  Ruskista jauheliha. Lisää ateriakastike ja mausta makusi mukaan suolalla, pippurilla ja valkosipulimurskalla. Anna kiehua miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia. Pieni vihannekset, lämmitä tortilla, täytä ja nauti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti