21. helmikuuta 2012

Vain pekoni puuttuu

Nyt on kyllä niin hirveä väsy, ettei kauheasti jaksa kirjoitella. Mutta jos jotain kumminkin. Tänään oli taas se päivä viikosta, kun lautasella nähtiin vain kasviksia ja pastaa. Lihat sai jäädä odottamaan aikaa parempaa. Vaikka mun mielestä tuo ruoka aivan huusi pekonia. No, lisäsin mä edes muutaman valkosipulinkynnen, mutta ei sekään lihaa korvaa. Vähän heppoista tuo ruoka oli, mutta ihan syötävää. Luulen, että iltasella saa ainakin tuolle ukolle väsätä jotain tuhdimpaa, ettei aivan näe nälkää. Etenkin, kun aikoo mennä huhkimaan tuonne puupinolle. Ohje tämänkertaiseen pastaan on jälleen kerran Yhteishyvästä. Yllätys. Ja annos on aika valtava.

Kesäkurpitsa-tomaattipasta

2 sipulia
2kpl (n.600g) kesäkurpitsaa
1rkl öljyä
8 aurinkokuivattua tomaattia
0,5tl suolaa
0,25tl mustapippuria
Lisäksi:
400g pastaa
Pinnalle:
parmesaania tai sinihomejuustoa (laitoin fetaa)

 Kuori ja paloittele sipuli. Pese kesäkurpitsa ja paloittele se. Kuumenna öljy pannulla ja paista sipuleita ja kesäkurpitsoja, kunnes ne pehmenevät. Lisää paloitellut aurinkokuivatut tomaatit, suola ja mustapippuri. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kasvikset pastan joukkoon ja tarjoile juuston kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti