26. elokuuta 2013

Blueberry kisses - mustikkainen tuorepuuro

Makeanhimon iskiessä ei aina viitsi kaivaa kaapista suklaata tai pakastimesta pullaa. Tai voisihan sitä, mutta joskus on mukava turvautua edes hitusen terveellisempiin vaihtoehtoihin. Itse tykkään tuorepuuroista niiden helppouden ja herkullisuuden vuoksi. Jogurttia ja marjoja voi vaihdella maun mukaan. Tällä kertaa halusin käyttää pakastimesta löytyneen vajaan mustikkarasiallisen ja päälle hain karhunvatukoita suoraan puskasta. Vaikkei tuo kummoiselta näytäkään, niin aika herkkua oli.

Mustikkainen tuorepuuro
(1ann.)

1prk(2dl) mansikkajogurttia
reilu 1dl kohmeisia mustikoita
0,5tl vaniljasokeria
reilu 0,5dl Elovenan kaurahiutale+kauralese
tuoreita marjoja pinnalle

  Sekoita ainekset sekaisin ja herkuttele!

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää.:) Itse tykkään usein syödä mysliä tuohon samaan tapaan jogurtin ja marjojen kanssa tai sitten jogurtin tilalle ihan vain maitoa. Meilläkin karhunvatukat jo kypsyy, mutta enemmän saisi niitäkin pensaita olla. Marjoja ei riitä muuta kuin tuoreeltaan syötäväksi.

    VastaaPoista
  2. Meillä karhunvatukkaa tulee ihan kohtuullisesti, vaikkei puska mikään suuri olekaan. Osan pakastan, osa syödään puskasta ja osasta tehdään likööriä. Yllätys :)

    Minäkin tykkään sekoittaa mysliä ja jogurttia, mutta marjoja en koskaan ole älynnyt laittaa mukaan. Täytyy muistaa seuraavalla kerralla! Ja mysliäkin saisi taas tehdä lisää :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...