26. heinäkuuta 2016

Terra by Compagnie de Provence - esittelyssä ihanat ihonhoitotuotteet ♥

Nyt on vuorossa jotain aivan muuta kuin kakkuja tai ruokaa, sillä tänään sukellamme ihastuttavien, ranskalaisten Terra-tuotteiden maailmaan! Nämä ihonhoitotuotteet ovat Compagnie de Provencen valmistamia. Tuotteet ovat täysin kasvipohjaisia ja parabeenittomia, eikä näitä ole testattu eläinkokeilla. 
Alkukesästä SObloggaajat saivat testattavaksi erilaisia saippuoita sekä käsivoiteita ja tänään kertoilen niistä jotain. Mun paketti sisälsi Marseille palasaippuan, appelsiinilta tuoksuvan käsivoiteen sekä viikunanlehtisuihkugeelin. Valikoimaan kuuluu myös tuoksuherkille sopivia tuotteita, ja nyt hieman harmittaa, etten hoksannut pyytää niitä. 

Marseille palasaippua on varsinainen jokapaikan saippua, jolla voit pestä niin tekstiilit kuin itsesikin. Toki tekstiilejä pestessä kannattaa ensin testata tuotteen soveltuvuus kyseiselle materiaalille. Saippua on valmistettu Marseillessa perinteitä kunnioittaen ja sisältää suurimmaksi osaksi kasviöljyjä. Eihän Marseille-saippuan tuoksu sieltä parhaimmasta päästä ole, ainakaan mun mielestä, mutta on se paljon luonnollisempi, kuin keinotekoisin aromein hajustetut kaverinsa. Sen lisäksi saippuaa nuuhkiessa löydän oitis tieni mummolan tynnyrisaunaan, jossa pienenä tuli aina silloin tällöin kylvettyä. Nyt ei ole enää mummaa, eikä saunaa. Mutta tuoksut ja muistot ovat vielä tallella. ♥
Palasaippuan lisäksi sain testattavaksi appelsiinia sisältävää käsivoidetta. Voiteen tuoksu oli ihanan mieto, eli ei ärsyttänyt yleensä niin tuoksuherkkää nenääni. Käsien rasvauksen jälkeen tunne oli aluksi hieman tahmainen, mutta nopeasti se siitä sitten hävisi. Aivan ihana voide joka tapauksessa.

Viimeisimpänä onkin sitten oliiviöljyä ja viikunanlehtiä sisältävä suihkusaippua. Tämän tuoksu oli aavistuksen voimakkaampi, mutta hyvältähän tuo silti tuoksui. Suihkussa tätä pystyn käyttämään, mutta suoraan pullosta nuuskuteltuna tuoksu oli turhan ärhäkkä.
Mistä näitä S. Luhtalan maahantuomia ihanuuksia sitten saa? Kun koko Suomea ajattelee, niin ainakin Stockmann tavarataloista ja Tampereen sekä Oulun näitä löytyy. Mutta koska täällä Etelä-Pohjanmaalla ei Stockmannia ole, niin kannattaa suunnata kulkunsa Seinäjoelle Sapiraan tai Lapualle Kukkakauppa Latva-Rasulaan. Myös Sisustus Stars Kauhavalla sekä Sisustus Kokon Alajärvellä toimii jälleenmyyjinä.

Tuotteen on

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti