4. kesäkuuta 2022

Appelsiini-suklaakakku suklaamoussekuorrutuksella ♥

Huhtikuussa tuo mun mieheni täytti pyöreitä vuosia. Kovasti oli suunnitellut isoja kekkereitä, mutta koska aika on mitä on, juhlat siirtyivät hamaan tulevaisuuteen. Kahviteltiin kuitenkin miehen vanhempien ja sisarusten kera ja samalla juhlittiin tuon meidän juniorin 11-vuotissynttäreitä.

Mitenkään isosti ei tosiaan juhlittu, mutta halusin kuitenkin jotain leipoa. Tuo aiemmin esitelty suklaamoussekuorrutus jäi sen verran vaivaamaan, että halusin kokeilla sitä meidänkin kakkuun. Kauheasti en tästä kakusta muista, mutta ainakin tässä oli kaakaolla maustettu sokerikakkupohja, välissä appelsiinirahkatäyte suklaamoussen kera ja päällä tosiaan tuo suklaamousse ja suklaaganache.Veikkaisin että kakku oli neljän tai viiden munan, mutta vannomaan en mene. Näistä omista kakuista kun ei oikein tule tehtyä muistiinpanoja, eikä näin jälkikäteen niin tarkasti muista mitä tuli tehtyä. 


Lisäksi tarjolla oli tuo jo varsin perinteinen kinkkuvoileipäkakku, kun isäntä siitä tykkää. 


Ai niin, oli siellä tarjolla myös suklaa-kinuskipiirakkaakin! Vielä ei ole tuota herkkua tullut tehtyä uudelleen, mutta pakkohan tuollainen on vielä joskus tehdä. ♥ On nimittäin varsin kelpo leivonnainen.

2 kommenttia:

  1. Maistus mullekin, komeet on kakut ja tässä kuola valuu kuvia katsellessa. Mistä saa hankittua noita kakkupahveja/papereita, mikä kakun alla on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kakkupahveja ostan ER-pakkaukselta. Toki sieltä pitää ostaa isoja määriä kerrallaan, mutta samoja saa ostettua/tilattua pienemmissä erissä mm. Leipurin putiikista.

      Poista