3. lokakuuta 2017

Pienen pojan kastekakku ♥

Synttärikakun lisäksi sain viikonloppuna tehdä kakun pienen pojan ensimmäiseen suureen juhlaan. Toiveena oli massapäällysteinen kakku, jota koristaa vauva kastemekossa nallen ja tähtien kera. Täytteeksi valikoitui mansikka-valkosuklaatäyte
Tämä kakku oli aika valtava ja suurin kakku, jonka oon päällystänyt kokonaan massalla. Hieman tuo päällystäminen aiheutti ylimääräisiä sydämentykytyksiä, ja vasta kolmannella kerralla sain massan kaulittua tarpeeksi suureksi. Massaa tähän 10 munan kakun kuorruttamiseen meni kilon verran. Onneksi kakun päälle sai tosiaan laittaa tähtiä, joilla sai peitettyä pienet kauneusvirheet. Vaikka kakun päällystäminen vähän jännittikin, niin lopputulokseen olin ihan tyytyväinen. Kerrankin! 
Tämän kakun myötä saa vieraille leipomiset hetkeksi jäädä. Tai ainakin tarkkaan mietin, riittääkö virtaa, jos joku kakkuja kysyy. Elämä on keväästä lähtien ollut sellaista pyöritystä, että nyt on syytä vähän huilailla ja ladata akkuja. Ei sillä, leipominen on ihanaa, mutta pakko kuunnella omaa kroppaakin välillä. Mies kyllä naureskeli, että tuskin maltan kieltäytyä, jos joku kakkua pyytää. No, sen aika näyttää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti