18. maaliskuuta 2021

1-vuotiaan norsukakku ♥

Josko vielä näillä kakkujutuilla jatkaisi. Kovasti tekisi mieli välillä muistakin aiheista kirjoitella, mutta vähän vähissä on mun jutunaiheet tällä hetkellä. Keittiön puolella kun ei vaan synny mitään uutta/mullistavaa, tai mitään sellaista josta viitsisi jotain kirjoittaa. Ihan perussapuiskoilla mennään päivästä toiseen. Tai jos saan jotain mielenkiintoista aikaan, en enää muista mitä siihen ruokaan tuli laitettua. Mutta haaveissa on, että tämä blogi tästä vielä heräisi henkiin.

Yksi kevään aikana tehdyistä kakuista oli norsukakku 1-vuotta täyttäneelle pojalle. Vähän epäilytti osaanko toivotunlaista kakkua tehdä ja ensin tuumailin, etten uskalla edes kokeilla. Lopulta kakun kuitenkin tein. Ei se täydellinen ole, mutta toivottavasti oli kuitenkin mieluisa. ♥


Tässä kakussa oli kuuden munan vaalea sokerikakkupohja (halk. n.21cm), välissä mansikka- ja daimtäytteet ja päällä vaniljainen voikreemi. Kakun koristeet on sokerimassaa. Kuumailmapallon sisällä on styroxpallo, muuten koriste painaisi ehkä vähän liikaa. 


Paljon onnea vielä päivänsankarille! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti