10. maaliskuuta 2021

Street dance-kakku mansikka-kinuskitäytteellä ♥

Mulla on valtava kakkukriisi. En tiedä oonko leiponut viime aikoina liikaa vai missä vika, sillä nyt tuntuu ettei mikään kakku oikein onnistu. Tai siis niistä ei tule juuri sellaisia kuin haluaisin. Ainakin just sillä hetkellä kun kakun saa valmiiksi, tekisi mieli itkeä tirauttaa, kun en ole tyytyväinen tekeleisiini.

Yksi niistä kakuista jonka kanssa olin aivan hukassa, oli miehen veljenpojalle tehty street dance-kakku. Aihe on äkkiseltään vaikea, kun en tuosta tanssitouhusta juuri mitään tiedä. Googlekaan ei oikein auttanut tai antanut inspiraatiota kakkuun, joten menin sitten aika helpon koristelun kautta. Tosin nyt kun kakkua katselen, niin eihän tuo ihan kamala ole. Vielä kun juhlapaikalla kakkuun tuli kynttilöitä ja muuta somistetta, niin se näytti ihan hyvältä. 

Kakussa oli viiden munan vaalea sokerikakkupohja, tuttu ja turvallinen kinuski-mansikkatäyte ja päällä kermavaahto. Koristeet on pääasiassa sokerimassaa. 


Juhliin meni myös tomaattinen kasvisvoileipäkakku, mutta siitä en kaikessa kiireessä ehtinyt kuvaa ottaa. 

Meillä eletään tällä hetkellä jännittäviä aikoja, kun neidillä on edessä viimeiset ylioppilaskirjoitukset. Osan aineista kirjoitti jo syksyllä ja nyt olisi vielä neljä ainetta kirjoitettavana. Kunhan vaan nyt pysyisi terveenä, ettei kirjoitukset siirry syksyyn. Ainakin täällä on raaka peli, eli jos vähääkään on flunssan oireita, ei kirjoittamaan pääse. Toisaalta varsin ymmärrettävää. Toinen jännityksen aihe on, saako ylioppilasjuhlia keväällä pidettyä. Toivottavasti saa, edes ihan lähimmäisten kesken. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti