9. elokuuta 2021

Mansikka-suklaakakku ♥

Kakkuja on tullut tehtyä jo aika monta vuotta ja ainoastaan kerran olen joutunut perumaan jo luvatun kakun. Viikonloppuna oli liki, etten joutunut mennä taas puihin, mutta kummasti sitä sai toinen käsi paketissa kuorrutettua ja koristeltua yhden kakun. Perjantaina onnistuin siis kompuroimaan pihalla lojuneeseen sähköjohtoon ja lensin nätisti käteni päälle kivilaatoille. Isoja murtumia ei onneksi ole, eikä ilmeisesti pieniäkään löytynyt, kun lääkäri ei ole soitellut takaisin. Selvisin siis säikähdyksellä ja edelleen aika hemmetin kipeällä kädellä. Lastoitettuna kättä pitää pitää vielä muutaman päivän. Mutta kyllä tämä tästä.

Sitten siihen kakkuun. Siinä perjantaina päivystyksessä istuessa kyllä hirvitti miten kakun kanssa käy. Onneksi kakku oli jo täytetty, eikä koristelu ollut mitenkään vaikea. Varoittelin kyllä jo tyttöä, että tarvittaessa joutuu kakun koristelemaan. Kaiken muun sain kuitenkin tehtyä yhdellä kädellä, mutta kakun nostelussa ja mansikoiden pilkkomisessa apu oli tarpeen.


Tässä kakussa oli kuuden munan gluteeniton kakkupohja, välissä mansikka- ja suklaamousset. Päällä tosiaan kermaa ja gluteenittomia macaronseja.


Onnea vielä ihana Noona! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti