29. elokuuta 2021

Veljesten pupukakku ♥

Kesä oli kyllä täynnä ihania kakkuprojekteja, ja sama meno näyttää jatkuvan pitkälle syksyyn. Vaikka aina välillä leipominen kyllästyttääkin, niin kyllä sitten kun saa kakun valmiiksi ja kuulee että kakku oli mieluinen, muistaa taas miksi tätä tekee.

Yksi niistä varsin mieluisista kakuista oli pienille veljeksille tehty pupukakku. Tämän tein tosin jo heinäkuussa, mutta en vain ole saanut kakkua blogiin saakka. 

Tässä kakussa oli vaalea seitsemän munan sokerikakkupohja, täytteenä tuttu ja hirmuisen hyvä vadelma-daimtäyte. Kakku on kuorrutettu kermavaahdolla. Koristelun suhteen sain muuten vapaat kädet, mutta toiveena oli tosiaan nuo puput ja väreinä kulta, mintunvihreä ja valkoinen. 


Vaikka olen yrittänyt perehtyä macaronien ihmeelliseen maailmaan, ja joihinkin kakkuihin niitä tehnytkin, niin tässä kakussa käytin valmiita leivoksia. Kultaspray osoittautui oivaksi keinoksi värjätä valmiit macaronit kakun värimaailmaan sopivaksi.

Tällainen kakku siis tällä kertaa. Julkaisemattomien kakkukuvien lista kasvaa sellaista vauhtia, etten taida saada niitä kaikkia koskaan blogiin saakka. Mutta parhaani yritän. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti