21. huhtikuuta 2014

Sunday, monday, happy days... - kuvia arjesta 1/5

Koivurannasta Nanne haastoi Kääpiölinnan mukaan kuvia arjesta -haasteeseen, jossa tarkoituksena on kuvata viiden päivän ajan meidän arkea ja joka päivä haastaa joku mukaan. Samainen haaste näyttää pyörivän niin Facebookissa kuin Instagrammissakin. Idea on mun mielestä aika hauska, joten tottahan tällaiseen pitää lähteä mukaan. Viime aikoina en millään ole saanut tartuttua saamiini haasteisiin ja siitä pahoittelut etenkin Titalle Titan tupaan ja Anskulle Maukasta minibudjetilla-blogiin. Yritän jatkossa parantaa tapani!

Tällaisina lämpiminä kevätpäivinä kaikki aika tuppaa kulumaan pihahommissa, eikä neljän seinän sisällä kyyhöttäminen kiinnosta pätkääkään! Auringosta nauttii niin kissat kuin ihmisetkin. Nämä kuvat ovat eilisen satoa ja kuten kuvista näkyy, Kääpiölinnassa on aina kaikki ihanasti rempallaan!


Maastoutumisen maailmanmestari

Pikkumiehen kanssa jatkettiin vadelmapuskien perkausta. Tai siis minä leikkelin kuolleita oksia ja pikkumies kulki puskien välissä "laaduntarkkailijana". Vielä pitäisi käydä puskien juurelta putsaamassa, mutta muuten tämän ryteikön keväthuolto on voiton puolella.Raparperien kasvua seuraan malttamattomana ja hyvä etten laske päiviä, että saa nostella taikinakulhon kaapista ja pyöräyttää kevään ensimmäisen raparperipiirakan.
Välillä on mukava lyödä hanskat "naulaan" ja ihan vaan istua ja ihastella heräilevää luontoa. Hanskojen alla komeileva kasvimaan aita kaipaisi kipeästi suoristusta, mutta sen ehtii.
Mun villiintynyt ja ruohottunut kukkapenkki jaksaa puskea kukkia kerta toisensa jälkeen, vaikken tuonne mitään ole muutamaan vuoteen istuttanutkaan. Kukkapenkki sijaitsee ulkorakennuksen seinustalla ja joutuu väistyä hetkellisesti, kunhan ulkorakennus laitetaan kuntoon. Siksi en tähän ole jaksanut kauheasti panostaa. Mutta kyllähän nuo kauniit kukkaset aina ilahduttavat!Eiliset lämpötilat olivat varsin kesäiset, tosin tähän paistoi suoraan aurinko, joten ei tuo mittari ihan oikeassa ole. Mutta ei tässä enää kauaa mene, kun aina on näin lämmin. Ihanaa!Näin ensimmäisen päivän jälkeen taidan heittää haasteen ihanaiselle Hannaticille. Tiedän, että tämän oot jo tehnyt Instassa, joten pakko ei ole lähteä mukaan. Oot silti rakas <3

3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia arjesta! Myös mun mielestä tämä oli kiva haaste, osallistuin tähän facebookissa :)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia!! <3

    Kyllä välillä pitääki vähän lyödä hanskat tiskiin ja ottaa rennosti. Mullaki olis muutama haravointiprojekti pihalla. Olen tehny sitä kaikessa rauhassa ja pikkuhiljaa. Ei oikein jaksa ressata.... :)

    VastaaPoista