18. toukokuuta 2016

Loistava gluteeniton riisipizzakka prosciutto-mozzarellatäytteellä!

Hei, nyt voit äänestää omaa suosikkiasi tuunatuista gluteenittomista Moilas riisipiirakoista ja samalla osallistua 100 euron lahjakortin arvontaan! 

Minä tein tällä kertaa riisipiirakoista pizzan. Tai siis pizzakan, jos miehen mielipidettä kysyy. Täytteeksi hieman pastakastiketta, paljon juustoraastetta, tomaattia, ilmakuivattua kinkkua ja mozzarellaa! Aivan loistavaa! Tämä pizzakka ei meillä kauaa vanhentunut, sillä katosi kyllä neljän ihmisen toimesta hetkessä. Tarvittaessa tästä piisaa kyllä isommallekin sakille, sillä pizzakasta on helppo leikata sopivan kokoisia paloja. 

Niin se äänestäminen. En ollenkaan pahastu, jos joku äänensä tälle pizzakalle antaa. Toki, jos joku muu loistavista resepteistä kolahtaa paremmin, niin sekin on ihan fine. Kilpailun takana on tällä kertaa Moilas Oy sekä Ruoka.fi. Äänestämään pääset tästä.




Riisipizzakka prosciutto-mozzarellatäytteellä

7 kpl Moilas gluteenitonta riisipiirakkaa
200 g pastakastiketta
150 g emmental-mozzarellajuustoraastetta
50 g ilmakuivattua kinkkua
½ pkt (à120g) mozzarellaa
muutama miniluumutomaatti
Kypsän pizzakan päälle:
½ pkt (à120 g) mozzarellaa
rucolaa
basilikan lehtiä
muutama miniluumutomaatti
oreganoa

  Sulata piirakat pakkauksen ohjeen mukaan mikrossa tai huoneenlämmössä. Lado piirakat pellille leivinpaperille "kukan muotoon" eli kolmeen riviin, joista ensimmäisessä rivissä on kaksi piirakkaa, keskellä kolme ja lopussa kaksi.
  Levitä pastakastike piirakoiden päälle. Ripottele päälle juustoraaste. Juustoraastetta saa mennä myös piirakoiden väliin jääviin koloihin. Nostele päälle kuutioitu mozzarella, reiluiksi paloiksi leikattu kinkku sekä viipaloidut miniluumutomaatit.
  Kypsennä pizzakkaa 225-asteisessa uunissa noin 7-9 minuuttia, tai kunnes juusto on sulanut ja piirakat lämpimiä.
  Mausta maun mukaan oreganolla ja heittele päälle vielä basilikaa, rucolaa, mozzarellakuutioita sekä viipaloituja miniluumutomaatteja.





Piirakat tarjosi Moilas Oy

4 kommenttia:

  1. Kävin äänestämässä tätä, oli niin vinkeän näköinen!

    VastaaPoista
  2. Hauska idea, tätä pitää joskus testata! Ja äänikin käyty antamassa! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. ♥ Just tuumailin, että täytyy kyllä tehdä pian uudestaan. On tämä sen verran hyvää. :)

      Poista