17. tammikuuta 2021

Harry Potterin Luihuinen-kakku ♥

Reilu kuukauden tauko kakkujen kanssa on takana ja voin sanoa että teki hyvää! Nyt leipominen tuntuu taas kivalta. Tosin edelleen yritän vähentää ja lisätä kalenteriin viikonloppuja, jolloin saa suosista jättää kulhot ja vispilät kaappiin. Päivä päivältä arvostan enemmän ja enemmän niitä viikonloppuja, kun saa vaan olla tekemättä mitään. Mutta näin harvakseltaan leivon mielelläni. ♥

Eilen sain tehdä kakun yllätyssynttäreille. Tiedän että päivänsankari on kauan haaveillut Harry Potter-kakusta ja nyt hän sellaisen sai. Tosin ei itse tiennyt kakusta mitään, vaan päivänsankarin mies tämän tilasi. 

Kakussa oli neljän munan vaalea sokerikakkupohja, täytteenä vadelma- ja daimvaahdot, päällä massa ja massan alla kaakaovoikreemi. Kaikki koristeet on sokerimassaa. 


Vähän jännitti kestääkö siepin siivet kuljetuksen, mutta hyvin tuo pysyi kasassa. Siepin siipien sisällä on rautalanka, joka pitää siivet kasassa. Siivet on kiinnitetty sieppiin samaisen rautalangan ja elintarvikeliiman avulla. Sieppi kannattaa valmistaa hyvissä ajoin, että ehtii kuivua kunnolla. 


Paljon onnea vielä T! ♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti