11. lokakuuta 2022

Animal Crossing-kakku pätkismoussella ♥

Ulkona on varsin kylmää, pimeää ja sateista, joten palataanpa hetkeksi heinäkuun helteisiin ja yhden ihanan nuoren neitokaisen synttäreihin. Veljentyttö täytti vuosia ja sain jälleen kerran tehdä hälle kakun. Teema oli sama kuin edellisenä vuonna, siis Animal Crossing. Tällä kertaa kakkuun toivottiin tuota tyyppiä, jonka nimeä en enää kuollaksenikaan muista. Raymond ehkä?

Kakussa oli kaakaolla maustettu neljän munan pohja, täytteenä pätkismousse ja päällä kerma. Pätkismousseen käytin tällä kertaa tosin 200 grammaa mascarponea ja 200 grammaa suklaata, mutta periaate siis sama kuin tuossa Darwin-kakun moussessa.

Koska keli oli mitä oli, olin ihan varma että koristeet sulaa kakun päälle. Koristelin kakun ihan viime tipassa ja vaikka sokerimassakoristeiden nurjat puolet olikin valeltu sulalla suklaalla, niin kyllä ne vähän alkoivat pehmetä. Mutta kestivät sen aikaa mitä pitikin.


Minäkin kävin kakkua maistelemassa ja vaikka yleensä en kakuista tykkää, oli tämä ihan ok. Ei liian makea, vaikka varsin suklainen olikin.

Onnea vielä ihana, rakas M! ♥

Tämä kakuton aika on kyllä tehnyt hyvää, vaikka pienten ohikiitävien hetkien ajan kaipaankin sitä fiilistä, kun saa aikaiseksi jonkin omasta mielestä onnistuneen tekeleen. Mutta nyt käsi voi paremmin, vaikka vielä kipuileekin, ja on aika ihana viikonloppuisin keskittyä kotihommiin ja karetetreeneihin. Aamuisin saa ihan rauhassa venyä kahvikupin kanssa, kun ei ole mikään kiire mihinkään. 

2 kommenttia: