23. elokuuta 2013

Arpa on nostettu!

Suuren suuri kiitos kaikista onnitteluista Kääpiölinnan köökissä-blogin täyttäessä 2-vuotta ja Kääpiölinnan emännän... no, vähän enemmän! Blogi tosiaan sai alkunsa äkkinäisestä päähänpistosta ja on kahden vuoden aikana muuttunut todella rakkaaksi. En ollut blogeja koskaan lukenut, joten kaikki täytyi opetella kantapään kautta. Onneksi kehitystä on tapahtunut, niin kokkailuissa kuin kameran käytössäkin. Välillä olen suunnattoman iloinen ja ylpeä, kun onnistun tekemään jotain, mistä ennen en olisi uskaltanut edes haaveilla! Toki epäonnistumisiakin tulee ja niistä täytyy vain ottaa opikseen.

Iso kiitos kuuluu myös lukijoilleni, sillä saamani kommentit ja palautteet antavat kummasti virtaa jatkaa kokkaamista ja bloggaamista. Välillä olen miettinyt, että pitäisikö juttuja muuttaa johonkin suuntaan, mutta taidan pysytellä jat- kossakin arkiruokien, leipomusten ja liköörien parissa. Niitä meillä tehdään ja niistä tykätään. Miksi siis kirjoittaa jostain muusta kuin itselleni rakkaista asioista. Toivottavasti viihdytte jatkossakin höpinöideni parissa :)

Jos voisin, haluaisin muistaa kaikkia lukijoitani jollain lahjalla, mutta kun se ei ole mahdollista, täytyy summamutikassa valita yksi. Arvontaan osallistui huikea määrä porukkaa, mahtavaa! Kiitos jokaiselle osallistuneelle ja juttua jakaneelle. Arvonta on nyt suoritettu ja onnettarena tai paremminkin... hmm... mikä on onnettaren miespuolinen versio? No, lapun sai nostaa tuo pikkumies.


Tällä kertaa onni suosi henkilöä, jonka tunnistaa sähköpostiosoitteen alusta 

"Ilokseni"

Onnea oikein kovasti! Mailiosoitteesi minulla on, joten laitan sinulle pikapuolin sähköpostia!

7 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle!

  Blogisi on ihana tälläisenä, tykkään erityisesti sun ihanista otsikoista! :D

  Parasta on kun kirjoittaa omana itsenään, mistä itse pitää eikä toisia miellyttääkseen. Niin blogi pysyy oman näköisenä ja jossa itse viihtyy. :)

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea voittajalle!! :)

  Samaa mieltä minäkin, eli pidä blogisi juuri tälläisenä!! Minäkin pidän otsikoistasi. Ja pidän myös sinun suorapuheisuudestasi ja rehellisyydestäsi, on niin sanotusti AITO blogi!!
  Onnea 2-vuotiaalle ja täällä toivotaan vielä mooooniiia vuosia lisää!!! <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos molemmille <3 Äkkiä ne jutut taitaisi loppua, jos yrittäisi kirjoittaa muuten kuin omana itsenään.

  Otsikot liittyvät useimmiten johonkin biisiin, harvemmin leffaan, kirjaan tai sanontaan ja niiden keksiminen on ehkä se hauskin osuus :D Ja jos vaikka pätkä biisistä ei muuten sovi otsikoksi, niin sitä voi vääntää haluamaansa suuntaan.

  Meillä leikitään muutenkin paljon sanoilla ja sanonnoilla. Kutsutaan tätä verbaalikikkailuksi ja siitä tuntuu tulleen koko perheen yhteinen huvi. Jopa tuo perheen pienin alkaa ymmärtää sanoilla leikkimisen taidon ja se on aika hyvin se!

  On aina mukava saada palautetta ja kiva kun täällä viihdytte. Teidän molempien blogit on kanssa huippupaikkoja! Minä tykkään :)

  VastaaPoista
 4. Sinulla on ihana blogi, uniikki. Jatkaa vaan!
  Onnea vojitajalle!

  VastaaPoista
 5. Samaa mieltä kuin muutkin. Jatka samaan malliin ja kirjoittele juuri niistä asioista mistä itse haluat ja mistä pidät, ja omaan tyyliisi. Niin blogi pysyy aitona.:) Otsikoistasi on aina hauska miettiä mikä se alkuperäinen olikaan. Ja juuri otsikko minutkin tänne aikoinaan houkutteli.:)

  VastaaPoista
 6. Sen verran mun on ollut pakko tinkiä noista otsikoista, että kaikki ei enää ole rokkibiisejä :D Ehkei se ole niin vaarallista :)

  VastaaPoista