17. helmikuuta 2014

Soppa apatiaa vastaan

Kun ei huvita syödä, niin ei kauheasti tee mieli kokatakaan. Jotain kuitenkin täytyy keksiä edes noille muksuille ja silloin helpot, nopeat ruoat tulevat todella tarpeeseen. Nakkiminestronekeiton valmistamisessa ei kauaa nokka tuhise. Vaikkei tämä mitään ihmeellistä olekaan, niin arkiruokana menee ihan ok. Toivotaan, että viikon mittaa ruokahalu ja kokkausinnostus taas palaa ja saan aikaiseksi jotain josta kirjoittaa. Siihen saakka taidan pysytellä sohvalla viltin alla.





Nakkiminestrone
(4ann.)

300g nakkeja
pala purjoa
1-2 porkkanaa
1 iso valkosipulinkynsi
tilkka öljyä
1-2dl pastaa
1l vettä
1lihaliemikuutio
2rkl tomaattipyreetä
mustapippuria

  Kuumenna öljy kattilassa ja lisää viipaloidut nakit, kuutioidut porkkanat, viipaloitu purjo ja hienonnettu valkosipuli. Kypsennä muutama minuutti samalla sekoitellen. Lisää joukkoon vesi, liemikuutio, pasta ja tomaattipyree. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia tai kunnes pasta on kypsää. Mausta pippurilla. Tarjoa hyvän leivän kera.

2 kommenttia:

  1. Joskus vaan on näitä päiviä...kumma juttu että mistä niitä aina ilmaantuukaan.
    Mutta juuri tästä syystä pidän sun blogista niin mielettömän paljon, että sanot nämä asiat ääneen, et siis ole kuin se nainen siinä videolla jonka linkitin sun Facebook sivuille! :)

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se video oli kyllä aivan loistava :D Kiitos!

      Turhaapa näitä asioita ja fiiliksiä kaunistellakaan. Luulenpa, että jokaisella meistä on välillä huonoja päiviä ja mun mielestä senkin voi sanoa ääneen. Osaapa taas nauttia niistä aurinkoisemmista päivistä, kun välillä tympii ja väsyttää :)

      Poista