2. elokuuta 2020

Sukulaispojan rippikakut ♥

Viikko sitten juhlittiin miehen veljenpojan rippijuhlia. Hurjaa miten se pieni taapero, jonka näin ensimmäisen kerran liki 14 vuotta sitten on jo iso mies. Mutta näin se aika kuluu, hirveää vauhtia.

Lupasin tehdä juhliin täytekakut sekä voileipäkakut. Täytekakkuihin toivottiin yksinkertaista koristelua ja kakun värimaailman tuli olla sini-valko-hopea. Kakkuja tein kaksi, isomman kahdeksan munan kakun sukulaisia varten sekä pienen viiden munan kakun perheen ystävien syötäväksi. Kakkujen täytteenä oli mansikka- ja kinuskivaahdot, tuoreita mansikoita sekä kinuskikastikeraidat kinuskivaahdon päällä. Ohje on vanha tuttu, joskin tällä kertaa korvasin mansikkatäytteen liivatteen vaniljakreemijauheella. 


Ruusut, lehdet ja risti on sokerimassaa, päällinen vaniljakreemijauheella ja tomusokerilla maustettua kermavaahtoa. 


Voileipäkakkuina oli kaksi isoa kinkkuvoileipäkakkua sekä yksi tomaatti-fetakakku. Kinkkukakun kurkkusalaattitäytteessä käytin majoneesin sijaan maustamatonta tuorejuustoa. Koristeluun käytin salaattia, Kultakinkkua, mustia rypäleitä, kurkkua sekä paprikaa.


Kasviskakun kuorrutin tällä kertaa chili-paprikatuorejuustolla, jonka oli jatkanut nokolla kermavaahtoa. Kasviskakun koristeena oli salaattia, basilikaa, salottisipulia, tomaattia, paprikaa sekä salaattijuustoa.Lämpimät onnittelut vielä A! ♥ Toivottavasti juhlapäiväsi oli ikimuistoinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti