14. helmikuuta 2021

Lasten synttärikakut - Kaapo & pinkki överiunelma ♥

Ihanaa ystävänpäivää! Viikonloppu meni taas kakkujen parissa, joten omalle väelle en ole mitään ystävänpäiväherkkuja ehtinyt leipomaan. Tarkoitus toki on, kunhan vaan saan inspiksen päälle. Sitä tosin en mene vannomaan, että inspis tänään iskisi, mutta herkutellaan sitten joku toinen päivä.

Palataan näihin tämän viikonlopun kakkuihin myöhemmin, sillä ennen niitä ajattelin esitellä teille parit lasten synttärikakut. Toinen meni pienelle Kaapo-fanille, toinen nuorelle neitokaiselle. Molemmissa kakuissa oli viiden munan vaalea sokerikakkupohja, välissä kinuski-ja mansikkatäytteet. Päälliset kakuissa oli kermaa. 


Kaapo-kakkuun toivottiin koristeeksi Kaapoa, Roosaa ja kissaa. Tällä kissallakin lienee nimi, mutta en ole kyseiseen lastenohjelmaan niin hyvin perehtynyt, että sen muistaisin. Mutta melkoisen korvamadon tämä kakku aiheutti ja Kaapon tunnusbiisi soi päässä useamman päivän.

Pienen neitokaisen kakkuun puolestaan toivottiin pinkkiä, lilaa ja kultaa ja toiveena oli överi kakku. Vieläkin enemmän koristeita olisi voinut laittaa, mutta jotenkin en vaan osannut. Toivottavasti kakku oli kuitenkin mieluinen!


Kakkuun tein vaahtokarkkivaluman, jonka värjäsin elintarvikevärillä. Väri vaan pääsi yllättämään, sillä kattilassa tuo näytti paljon vaaleammalta! Järkytys oli melkoinen kun kaadoin tökötin kakun päälle, mutta siinä kohtaa ei oikein mitään enää voinut. 


Lämpimät onnittelut vielä kummallekin päivänsankarille! ♥

2 kommenttia:

  1. Tuo pinkkiöveriunelma on niiiiiiin ihana! <3 Tykkään noista kakuista joiden päällä on ihana sekamelska kaikkea herkullista. Ja vielä nuo suklaaputousreunat kruunaa kaiken.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanne! ♥ Mulla on joku kakkukriisi meneillään, enkä tahdo olla taas mihinkään omatekemään tyytyväinen. Mutta onneksi muut on mun kanssa eri mieltä. :D

      Poista