3. helmikuuta 2021

Tyrannosaurus rex-kakku ♥

Joistain kakuista sitä on sekä innoissaan että kauhuissaan. Tämä viime viikonloppuna tehty dinokakku on yksi niistä. Sain jo viime vuoden puolella vinkkiä, että eräs nuori neitokainen toivoo tyrannosaurus rex-kakkua. Ja nimenomaan niin että t-rex on tehty sokerimassasta. Pakko sanoa, että muutaman kerran nieleskelin ja mietin miten moinen onnistuu. Tosin lohduttauduin sillä, että kukaan ei oikeasti tiedä miltä t-rex näytti. Sain siis luoda oman näkemykseni tuosta valtaisasta dinosauruksesta. 


Ensimmäinen dinosaurus epäonnistui, sillä tyypin jalat murtuivat koko ajan tukirakenteista huolimatta. Lopulta julistin sen otuksen kuolleeksi ja tein uuden. Tällä kertaa tyydyin tekemään vain puolikkaan dinon ja pakko myöntää, että näin se on paljon parempi.


Kakussa oli kuuden munan kaakaopohja, mascarponevaahto suklaarouheella sekä banaaniviipaleita. Eli sama täyte kuin monta monta vuotta sitten tehdyssä peppukakussa (ja voi apua miltä tuo peffakakku näyttää! Ehkä nykyään tekisin jotain toisin. :D) Dinokakun kostutukseen käytin tosin Spriteä appelsiinimehun tilalla ja taloussuklaa vaihtui Fazerin siniseen. Kakun kuorrutteena on vaniljainen voikreemi ja kaikki koristeet on sokerimassaa. 


Vähän tästä dinosta tuli pelottavampi kuin toisesta dinosta, jonka tein pari vuotta sitten samalle neidille. :) Mutta ei ilmeisesti ollut liian pelottava.

Paljon onnea vielä ihana, suloinen ja mahtava E! ♥

2 kommenttia:

 1. Hui, hurja, miten hieno kakku!
  Paljon onnea päivänsankarille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on kyllä kerrankin sellainen kakku, josta itsekin tykkään.

   Poista