20. huhtikuuta 2022

Star Wars-kakku daimsuklaamoussella ♥

Mun ihana, rakas veljeni täytti pyöreitä tuossa alkukuusta. Kovasti mietin, että mitä ihmettä ostaisin lahjaksi, mutta en kerta kaikkiaan keksinyt mitään. Niinpä leivoin sitten lahjaksi kakun. Mun veli on ollut kova Star Wars-fani niin kauan kuin muistan, joten ei ollut kovin vaikea keksiä millaisen kakun tekisin. Täytteen valintakin oli helppoa, veli kun on Daimista tykännyt varmaan aina. 

Tässä neljän munan kakussa oli tumma, kaakaolla maustettu pohja, täytteenä daimsuklaamousse ja päällä sokerimassa, jonka alla oli vielä kaakaokreemi. Kostutukseen käytin vaniljasokerilla maustettua maitoa. Kuolontähti on tehty riisimuromassasta, Obi-Wan Kenobi on sokerimassaa. Tarkoitus oli ostaa Kuolontähden kaveriksi joku pieni Star Wars-figuuri, mutta en vaan löytänyt sopivaa. Tuo on siis sellainen hätäisesti viimetingassa tehty kasvoton tyyppi. 


Daimsuklaamousse
(halk. 18cm kakun kolmeen väliin)

5 dl vispikermaa
200 g mascarponea
1 levy (200g) Daim maitosuklaata

  Paloittele suklaa mikron kestävään kulhoon ja sulata 20-30 sekuntia kerrallaan välillä sekoitellen. Jätä suklaa hetkeksi jäähtymään. Vatkaa kerma löysähköksi vaahdoksi. Mittaa mascarpone omaan kulhoonsa, vatkaa rakenne rikki ja vatkaa joukkoon sula suklaa. Kaada suklaa-tuorejuustoseos kermavaahdon joukkoon ja vatkaa nopeasti tasaiseksi. 

Onnea vielä Veljeni Leijonamieli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti