24. syyskuuta 2022

Eläinkakku ♥

Aina vaan täällä kipuilen tämän tilauskakkujen leipomisen lopettamispäätöksen kanssa, mutta kyllä se tässä tilanteessa on ainoa oikea ratkaisu. Monet itkut on itketty ja varmasti tullaan vielä itkemään, mutta ei auta. Tykkään kyllä noiden kakkujen kanssa askarrella, enkä missään nimessä voisi kokonaan leipomisista luopua, mutta nyt teen kakkuja silloin tällöin oman fiiliksen ja kunnon mukaan. Paljon olisi ideoita, joita haluaisin toteuttaa ja uusien tekniikoiden opettelukin kiehtoo, eli kyllä niitä kakkuja täällä blogissakin tullaan vielä näkemään.

Tänä vuonna oon leiponut melkoisen paljon ja niistä kakuista vain murto-osa on päässyt blogiin saakka. Voisin niitä aina silloin tällöin tänne taas laittaa. 

Yksi kesän kakuista oli tämä eläinaiheinen synttärikakku. Tämä kakku piti sisällään viiden munan vaalean kakkupohjan, täytteenä vadelma- ja kinuskimousse ja päällä kermavaahto. Elokuun alun lämmin ja kosteahko keli ei ollut oikein suotuisa sokerimassakoristeita ajatellen, mutta pysyivät kuulemma pystyssä ja kasassa loppuun saakka. Apinaa jännitin eniten, sillä ruskea sokerimassa ei tahtonut kovettua millään. Ei, vaikka tein koristeet hyvissä ajoin.


Päivänsankarille meni pikkuruinen munaton kakku. ♥


Lämpimät onnittelut vielä synttärisankarille! ♥

2 kommenttia: