30. huhtikuuta 2012

Tulisilla hiilillä - grillattua kassleria salaatin kera

Mä kun kuvittelin, että oltais vietetty vappuaattoa rauhallisesti grillaillen. Mutta ei tää ihan niin mennyt. Päivä meni juostessa tuon esiteini-neidin kanssa vaatekaupoilla. Kerrankin löytyi jotain rettua neidin kaappiin. Kun kaupungilta päästiin kotiin, oli vuorossa säntäilyä ruokakaupassa. Että se se siitä rauhallisesta päivästä.

Grillailukausikin avattiin oikein kunnolla. Makkaranpaistoa nuotiolla kun ei lasketa. Ne oli vaan treeniä tulevaa kautta varten. Mä en oo koskaan erityisemmin tykännyt porsaan kasslerista, mutta silti sitä grillattiin. Ostin maustamattomia pihvejä ja sekoitin niille marinadin öljystä, soijasta, valkosipulimurskasta, cayennenpippurista, chilijauheesta, mustapippurista ja suolasta. En vaan muistanut yhtään laittaa mittoja ylös, kun heittelin kulhoon aineksia summamutikassa. Mausteita olisi saanut olla enemmän, mutta muuten oli hyvää. Ja se lihakin mukamas maistui paljon paremmalta kuin ennen.

Pihvien seuraksi grillattiin maissia. Ja salaatinkin tein. Salaatin ohje on jostain lehdestä joskus poimittu, mutta en taas tiedä että mistä. Hyvin peruskauraa, mutta toimii.

Salaatti kasslerin kaveriksi

jäävuorisalaattia
kurkkua
kirsikkatomaatteja
ruohosipulia
Kastike:
1prk(200g) kermaviiliä
0,75dl Välimeren salviatahnaa

  Levitä salaattiainekset laakealle vadille. Sekoita salviatahna kermaviilin joukkoon. Anna maustua hetki viileässä ja tarjoa erikseen.


Näillä eväillä mentiin tänään ja hyvin jaksaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti