30. lokakuuta 2013

Tahdon makkaraa aina mutustaa....

Voihan 70-luku ja sen omituiset herkut... Vai miltä kuulostaa etikkakurkuilla ja -punajuurilla täytetyt ryynimakkarat? Näitä tehdessä tuli hieman jouluinen fiilis, sillä täyte muistutti varsin riisuttua rosollia. Kaikista ennakkoluuloista huolimatta nämä nostalgiakorttien ohjeen mukaan tekaistut täytetyt makkarat osoittautuivat yllättävän hyviksi! Ei ehkä kunnon juustoisen uunimakkaran veroisia, mutta syömäkelpoisia kuitenkin. Eikä valmistamiseenkaan juuri aikaa mene.




Täytetyt ryynimakkarat
(4ann.)

4rkl hienonnettua sipulia
4rkl hienonnettua etikkakurkkua
4rkl hienonnettua säilykepunajuurta
4 ryynimakkaraa

  Sekoita hienonnetut sipulit, etikkakurkut ja punajuuret. Viillä makkaroihin syvä viilto ja täytä ne seoksella. Pane makkarat täytetty puoli ylöspäin (voideltuun) vuokaan. Paista 225 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia. Tarjoa perunasoseen ja salaatin kera. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti