31. joulukuuta 2015

Happy New Year! - uudenvuoden toivotus ja blogin katsotuimpien juttujen Top 5

Uusi vuosi saapui kuin varkain. En ollut yhtään ajatellut koko asiaa ja vasta pari päivää sitten tajusin, että vuosi 2015 alkaa tosiaan olla lopuillaan. Ehkä nyt olisi hyvä hiljentyä hetkeksi ja miettiä, että mitäs kaikkea tänä vuonna tapahtuikaan. Kulunut vuosi ei äkkiseltään tuonut mitään suuria mullistuksia, vaan oli aika tasaista puurtamista. Koska mikään tapahtuma ei nouse ylitse muiden, en tee samanlaista vuosikatsausta kuin aikaisempina vuosina. Sen sijaan voisi nostaa esiin ne jutut, jotka blogissa keräsi eniten katsojia. Tässä siis vuoden aikana eniten kävijöitä keränneiden juttujen Top 5.

Viidennellä sijalla on paljon katsojia kerännyt tonnikala-munakasrulla. Tämä juttu on vuodelta 2014, mutta pysynyt pinnalla koko kuluneen vuoden.
Neljänneltä sijalta löytyy mehevä suklaa-banaanikakku.
Kolmannelle sijalle yltää mausteinen pulled pork olut-bbq-kastikkeessa. Tämäkin on jo vanha juttu, mutta silti jaksaa lukijoita kiinnostaa. Ja mikäs siinä, ihan kelpo ohje tämä on, joskaan ei paras nyhtöpossu, jota olen syönyt.
Toiselle sijalle yltää Likööritehtailua-sivu, joka on päivittynyt ja päivittyy vielä lähiaikoina lisää. Sivulta löytyy yleistä lätinää meidän likööri-innostuksesta ja linkkejä jo tehtyihin liköörikokeiluihin. Viime aikoina innostus on ollut vähän hukassa, sillä vanhoja liköörejä on juomatta vaikka kuinka. 
Suosituimman jutun tittelin nappasi tänä vuonna mustikka-mascarponepiirakka. Vanha ohje tämäkin, mutta mitäs sen väliä. Tämä ohje, joskin rahkalla toteutettuna on ollut mun suosikki reilu 20 vuotta. 

Nyt taidan hipsiä kävelylle ihan yksikseni nauttimaan hiljaisuudesta. Muu väki saa käydä katsomassa lasten ilotulituksen kaupungilla ja sitten ilta kuluukin ihan kotioloissa. Mikään juhlahumu ei suuremmalti innosta. 

Nauttikaahan vuoden viimeisestä päivästä täysin siemauksin ja suunnattomasti onnea tulevalle vuodelle! 

6 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta Kääpiölinnaan!! ♥
  Tuota tonnikala-munakasrullaa meilläkin on tehty ja kovasti tytkätty! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Täytyisi useammin tehdä noita munakasrullia, mutta aina se vaan pakkaa jäädä. Ovat niin hyviä ja ihanan helppoja.

   Poista
 2. Tonnikala-munakasrulla on aivan ihanaa, onkin muuten aikaa kun sitä viimeksi olen tehnyt. Kivoja reseptejä on kertynyt top5:een, mustikkapiirakat toimii kyllä aina! <3

  Oikein ihanaa ja herkullista uutta vuotta Kääpiölinnaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Mun alkoi tehdä ihan hirveästi mieli niitä tonnikalatäytteisiä patonkeja, joita tein aina ennen vanhaan. Yleensä paistoin niitä puolivalmiita patonkeja ja tein samantyylisen tahnan väliin kuin mitä tuossa munakasrullassa oli. Lisäksi vielä Pepsiä ja ateria oli täydellinen :D

   Poista
 3. Tuo mustikka-mascarponepiirakka on kyllä tosi hyvää. Sitä voisikin tehdä taas, kiitos muistutuksesta. Niin ja hyvää alkanutta vuotta Kääpiölinnan köökkiin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi ♥ Pitäis kyllä itsekin tehdä taas pitkästä aikaa. Vielä löytyy mustikoita pakastimesta, joskin aika huolella niitä on tullut tuhottua :)

   Poista