9. syyskuuta 2019

Tuplasynttäreiden Fortnite- ja Littlest Pet Shop-kakut ♥

Ilmeisesti tuo pieni tauko kakuista teki ihan hyvää. Viime viikonloppuna sain tehdä neljä kakkua ja olihan tuo taas kivaa! Tosin edelleen pidän kiinni siitä, että en ihan joka viikonloppu enää leivo. Välillä on nimittäin ihan kiva juoda aamukahvit ihan rauhassa ja viettää viikonloppu tekemättä mitään. Tai no, ihan siihen en kyllä pysty, mutta saapa ainakin touhata ilman aikatauluja. 

Viime viikonlopun kakuista kaksi meni sisarusten yhteissynttäreille. Sisaruksista nuorempi toivoi Littlest Pet Shop-kakkua, isommalle puolestaan meni Fortnite-kakku. Kummassakin kakussa oli viiden munan vaalea kakkupohja, kostutuksena Sprite ja päällä kerma.

Fortnite-kakkuun täytteeksi valikoitui daim-vadelmatäytepari, koristeet tein sokerimassasta ja päälle laitoin vielä vähän karkkia. LPS-kakun välistä löytyi mansikkarahkaa, valkosuklaata ja mansikoita. Koriste ei ollut ehtinyt kuivaa tarpeeksi ja petsin vartalo tipahti hieman hallitsemattomasti kakun päälle. Siksi kissun tassut on kermavaahdossa. Onneksi ei kuitenkaan tuon suurempaa vahinkoa tullut! Lämpimät onnittelut vielä synttärisankareille! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti