11. maaliskuuta 2013

Än, yy, tee, nyt se alkaa!

Tänään starttaa mahtava ruokablogien hyväntekeväisyyskampanja, jolla kerätään rahaa Suomen UN Womenin työhön! Kampanja kestää 10.4.2013 saakka. Ohessa Sikke Sumarin tervehdys aiheeseen liittyen. Auta sinäkin!

Ruoka on elinehto – ilman sitä ei pitkälle pötkitä!


Mutta ruoka merkitsee myös nautintoa. Ruoka on arvokas asia, jota pitää kunnioittaa. Siksi on tärkeää arvostaen käyttää parhaita raaka-aineita, kun ruokaa valmistaa. Minua huolestuttaa ruoan tuhlaaminen: siitä on tullut kulutushyödyke, jota kaupat ovat tulvillaan ja paljon menee hukkaan.

Samaan aikaan liian moni perhe maailmassa menee tänäänkin nälkäisenä nukkumaan. Meillä on kuitenkin keino, jolla voimme täyttää tyhjät lautaset.

Naisilla on kaikki valmiudet tuottaa ruokaa, mutta heidän mahdollisuutensa ovat rajalliset. Paremmat toimintamahdollisuuksien myötä naiset voivat suunnata energiansa ja kykynsä oikein. Siitä hyötyvät kaikki. Kehitysmaiden viljelijänaiset voivat nostaa 150 miljoonaa ihmistä nälästä, kun he saavat oikeuden maahan, koulutukseen ja kunnollisiin työvälineisiin.

MasterChef-keittiössä kokataan tiistaina tämän hyvän asian puolesta. Myös tässä blogissa tehdään hyvää, ja sinäkin voit osallistua. Nyt alkaa ruokablogien yhteinen hyväntekeväisyystempaus! Kisaan osallistuvat blogit keräävät varoja naisten ja tyttöjen aseman parantamiseen maailmassa.

Kääpiölinnan köökissä-blogilla on oma keräyssivu osoitteessa www.jelpi.fi/kerayssivut/kaapiolinnan-kookissa. Tee lahjoitus nyt ja auta naisia taistelemaan nälkää vastaan!

Yhdessä olemme enemmän.

Terveisin

Sikke Sumari2 kommenttia:

  1. Hienolla asialla ootte liikenteessä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Toivotaan, että saadaan sopiva potti kerättyä hyvään tarkoitukseen.

    VastaaPoista