18. huhtikuuta 2013

Mom's Spaghetti

Mun oli tarkoitus tehdä tänään ruoaksi yrttipastaa. Unohdin kuitenkin yrtit keittiön pöydälle eilisen myrkytysoperaation ajaksi ja myrkkypurkin ohjeen mukaan kasveilla on vuorokauden varoaika myrkytyksen jälkeen. Kun kerran muksutkin ruokaa söivät, niin en halunnut ottaa mitään riskejä. Kaivelin hetken jääkaapin sisältöä ja lopulta lautaselle päätyi hurjan herkullista sipuli-tomaattipastaa. Tai jos tarkkoja ollaan niin punasipuli-kirsikkatomaattipastaa. Ainakin neidille kelpasi oikein hyvin! Uutena tuttavuutena ruoassa oli Santa Marian Pasta Rossa-mausteseos, joka osoittautui nappiostokseksi. Vaikka en rosmariinista tykkää yhtään, niin tässä se ei haitannut. Ei nimittäin maistunut yhtään :D Tätä pikaruokaa voi meillä tehdä toistekin.

Sipuli-tomaattipasta
(2ann.)

1pkt(250g) spagetti-tuorepastaa
vettä
suolaa
öljyä
Lisäksi:
oliiviöljyä
8-10 kirsikkatomaattia
salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1 punasipuli
2 isoa valkosipulinkynttä
tilkka öljyä
Pasta Rossa-mausteseosta

  Keitä pasta suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna punasipuli ja viipaloi valkosipulinkynnet. Kuullota pannulla tilkassa öljyä. Halkaise huuhdotut kirsikkatomaatit 2-4 osaan.
  Sekoita valutetun pastan joukkoon pieni loraus oliiviöljyä, tomaattilohkot ja sipuliseos sekä salaattijuustokuutioita maun mukaan. Mausta Pasta Rossa-mausteseoksella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti