27. syyskuuta 2020

Merenneitokakku ♥

Jahas, jos sitä vielä näillä kakkujutuilla jatkaisi. Syyskuussa tosiaan tuli aika monta kakkua tehtyä ja tässä niistä yksi. Tässä seitsemän munan merenneitokakussa oli välissä kinuski- ja mansikkavaahdot, päällä kerma. Toiveissa oli vaalean lila kakku pikkuhipauksella vaaleanpunaista. Vähän hivutin vielä valkoista sekaan, että sai hieman elävyyttä väreihin.


Koristeet tein vapaalla kädellä ilman muottia, kun en muotteja tähän hätään saanut. Tuo koristeluvälinekaappi on muutenkin sen verran täynnä, että pakko jatkossa ostaa vaan sellaisia muotteja, joille on enempi käyttöä. Merenneitojen pyrstöissä oli cocktailtikut, joiden avulla sai pyrstöt pysymään edes jotenkin pystyssä. Lisäksi nuo pyrstöt on maalattu syötävällä helmiäishohtospraylla. Koristelun yritin pitää suht simppelinä. 


Tämä oli mun ensimmäinen merenneitoaiheinen kakku ja kerrankin olin tyytyväinen siihen miltä kakku näytti. Vaikka pikkujätkä olikin sitä mieltä, ettei tuo mikään merenneitokakku ole, vaan paremminkin sillikakku. Mutta kuulemma hieno sillikakku. En kyllä tiedä mitä tästä ajattelisi. :D 

Oikein paljon onnea vielä päivänsankarille! ♥ Toivottavasti kakku oli mieluinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti