23. heinäkuuta 2021

Suklainen Animal Crossing-kakku

Heinäkuun alussa juhlittiin veljentytön synttäreitä. Jälleen kerran täytyy hämmästellä miten nopeasti aika kuluu! Aivan justiinhan päivänsankari oli sellainen pieni käärö ja nyt jo 11 vuotias ihana hippityttö. ♥

Tänäkin vuonna sain tehdä pienen kakun päivänsankarin toiveiden mukaan. Kakkuun toivottiin teemaksi Animal crossing-peliä sekä hunajameloneita. Tärkeintä kakussa oli kuitenkin suklaa! Toiveena oli suklaata suklaan päällä, joten siitä sitten löytyi neljän munan kaakaokakkupohja, maitosuklaamousse valkosuklaarouheella ja päällä vielä kaakaolla maustettua kermavaahtoa. Suklainen kakku, pikaisesti sokerimassasta tehdyt koristeet sekä 30 asteen helle meinasi olla vähän huono yhdistelmä, mutta kyllä kakku kasassa pysyi. Koristeet kyllä alkoivat sulaa melko nopsaan, mutta sille ei vaan voinut mitään.


Suklaatäyte
(halk. 20 cm kakun kahteen väliin)

5 dl kermaa
200 g mascarponea
175 g maitosuklaata
50-75 g valkosuklaata rouhittuna

  Paloittele maitosuklaa mikron kestävään kulhoon ja sulata 20-30 sekuntia kerrallaan. Sekoittele välillä. Jätä suklaasula jäähtymään. Vatkaa kerma löysähköksi vaahdoksi. Vatkaa mascarpone notkeaksi omassa kulhossaan, lisää joukkoon suklaasula ja vatkaa tasaiseksi. Kaada suklaa-tuorejuustoseos kermavaahdon joukkoon ja vatkaa tasaiseksi, napakaksi vaahdoksi. Rouhi valkosuklaa ja nostele suklaavaahdon joukkoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti