9. elokuuta 2012

Back to school

Snif.. Mun vauva meni kouluun.... viidennelle luokalle. Hurjaa miten nopeasti aika menee. Tajusin samalla, että oon ollut jo neljä vuotta kotona muksun/muksujen kanssa. Ei sen puoleen, tykkään kyllä. Koulun alkamisen kunniaksi leivoin pikaisesti suklaa-chilimuffinsseja, joiden ohjeen oon löytänyt Me-lehdestä. Oli oikein helppo ja nopea ohje. Joskin tekemistä hidasti taas tuo pieni riiviö, joka halusi välttämättä tyhjätä keittiön laatikot miljoonannen kerran ja hakea lehtikopasta kaikki mainokset ja silputa ne keittiön lattialle....

Suklaa-chilimuffinit
(12kpl)

1,5dl sokeria
2 munaa
3,5dl vehnäjauhoja
0,5dl kaakaojauhetta
1tl leivinjauhetta
0,5tl chiliä
100g tummaa suklaata rouhittuna
1dl rypsiöljyä
1dl kahvia
1dl maitoa
Koristeluun:
tomusokeria

   Vaahdota sokeri ja kananmunat. Sekoita keskenään vehnäjauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja chili. Lisää kaikki ainekset sokeri-munavaahtoon. Sekoita taikina tasaiseksi ja jaa silikonisiin paistosvuokiin tai muffinivuokiin. Paista muffineja 200-asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia. Muffinit maistuvat parhailta kuumina.




Muistakaahan käydä osallistumassa ihanan keittokirjan arvontaan kommentoimalla jotain eiliseen "Little pigs"-tekstiin. Arvonta suoritetaan 23.8.2012 eli hyvin ehtii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti