5. toukokuuta 2014

Kukas minua löi? - onnesta sekaisin Suomen paras kotiruoka -kilpailun voitosta!

Ruokatieto ja Ruoka.fi järjestivät keväällä kilpailun, jossa etsittiin Suomen parasta kotiruokaa. Kilpailureseptin tarkoituksena oli antaa kotimaiselle ruoalle se kunnia, mikä sille kuuluu ja annokseen tuli käyttää vähintään kolmea "Hyvää Suomesta"-merkillä varustettua tuotetta. Kääpiölinna oli kilpailussa mukana mumman pannupihveillä ja paistetuilla juureksilla. 

Kilpailutulokset julkaistiin tänään ja minä voitin! Siis minä! Aivan tavallisen kotiäidin tavallinen annos kaikkien niiden 42 upean annoksen joukosta oli mukamas paras. Annokseni nousi niin yleisön kuin raadinkin suosikiksi. Voin vain esittää nöyrän ja lämpöisen kiitoksen jokaiselle annostani äänestäneelle ja valinnan tehneelle raadille. Iso kiitos myös mummalleni, jonka ansiosta tämän annoksen tein. Harmi, etten henkilökohtaisesti voi sinua enää kiittää. En oikein tiedä itkisinkö vai nauraisinko, niin iloinen ja onnellinen olen! 

Kilpailun taso oli kova ja kaikki annokset upeita. Siksi jokainen osallistuja on ansainnut onnittelut. Teitte hyvää työtä! Erityisen suuret onnittelut vielä Kärähtäneet-blogin Heidille, joka nappasi mukavan palkinnon parhaalla tarinallaan. Siispä onnea Heidi!

Kilpailun tulokset voi käydä kurkkaamassa Ruoka.fi-sivulla ja mumman pannupihviohjeen löytää täältä

37 kommenttia:

 1. Upeeta,mahtavaa! Hurjan paljon onnea! Kyllä näyttääkin tuo annos maukkaalta, ansaittu voitto!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Sanja :) En mä siitä parhaasta niin tiedä, mutta ainakin mä yritän.

   Poista
 3. Paljon onnea voitosta! Arvasin, että tämä annos pärjää kilpailussa hyvin, näyttää ja kuulostaa herkulliselle :) Olen myös iloisesti yllättynyt omasta kolmannesta sijastani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi ja suunnattoman paljon onnea sullekin! Annoksesi oli kyllä syötävän hyvän kuuloinen :) Sellainen kelpaisi oikein mainiosti!

   Poista
 4. Onnea onnea!! Voitto meni ihan oikeaan osoitteeseen!!
  Tuo annos on niin herkku, nams!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi! Pihvit oli kyllä kaikessa tavallisuudessa oikein hyviä, mutta ei kuitenkaan mumman paistamien veroisia.

   Poista
 5. Onnea vielä, ja kiitos vastaonnitteluista! :) Tuo pannupihvi näyttää ja kuulostaa kyllä niiiiin hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi :) Herkulliselta vaikutti sunkin annokseksi!

   Poista
 6. Hurjan paljon onnea voittosi johdosta. Todella herkullisen näköinen on kehittelemäsi annos.

  VastaaPoista
 7. Paljon onnea!:) En yhtään ihmettele voittoasi. Tuo annoshan on tosi hyvän ja maukkaan näköinen, kotiruokaa parhaimmillaan. Juuri tuollainen ruoka uppoaa meilläkin.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Kyllähän tuo lihapulla/-pihvi ja muusi taitaa olla sellainen ikiaikainen kotiruoka. Tai ainakin meidän perheessä.

   Poista
 8. Ei mitään paineita kokkailla sulle viikonloppuna....:) Onnea vielä tätäkin kautta!
  Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah hah! Kyllä mulle sun kokkailut kelpaa :) Niin ja kiitos!

   Poista
 9. Vihdoin pääsee oikein ajatuksen kanssa selailemaan blogeja, ja täällä heti tälläisiä ilouutisia! Paljon onnea voitostasi!! :) Annos kyllä näyttääkin niin herkulliselta että en ihmettele voittoasi ollenkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mä olin kyllä täysin yllättynyt voitosta, sillä mun silmään kaikki muut näytti paremmilta. Mutta ehkä sitä on sitten liian kriittinen omille tekeleilleen.

   Poista
 10. Ihan hirveesti onnea tosta voitosta, ansaitusti, resepti on hyvä! Olen vielä ihan pihalla, kun kotiuduttiin reissusta eilen, mutta tämä kiva uutinen pisti heti silmääni, kun kurkkasin tänne sun blogiisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuren suuri kiitos Eija! Mukavaa kun ootte palanneet. Hieman jo kaipailin sun juttujasi :)

   Poista
 11. Tää oli ihan mahtava uutinen!!!! Suuren suuret onnittelut voitosta!!! <3

  <3 Mummat & Mammat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne! Tämä oli kyllä ihan uskomaton juttu. Palkintoreissun junaliput on jo ostettu ja hotelli varattu. Saadaan viettää hääpäivää tänä vuonna Helsingissä :)

   Poista
  2. Saako udella että mitä kivaa sait palkinnoksi...? :)

   Poista
  3. Tottakai :) Saatiin kahden hengen reissu Taste of Helsinki-tapahtumaan. Matkat pitää hoitaa itse, mutta hotelli ja syömiset kuuluu palkintoon. Onneksi Provinssi-rockin ajankohta muuttui tänä vuonna, sillä muuten olisi jäänyt Helsingin reissu tekemättä. :)

   Poista
  4. Vau, ihana palkinto!! Olette kyllä niin ansainneet sen!!! <3

   P.S. Me ollaan kans Helsingissä 14.-15.6. ZZ Topin keikalla Kaisaniemen puistossa ja yövytään Kaisaniemen Cumuluksessa. Josko aikataulut antaisi myöden EDES pienille treffeille.... :)

   Poista
  5. Oikeesti! Mahtavaa! Laitan sulle viikonlopun aikana sähköpostia meidän aikatauluista. Olis kyllä ihan loistavaa treffata teidät <3

   Poista