6. toukokuuta 2013

It's warm and yellow and...

Mä en oikein tiedä mitä tästä salaatista kirjoittaisin. Riittääkö, jos kerron että tämä oli valtavan hyvää? Minä, joka en kauheasti ilahdu kesäkurpitsasta lautasellani (paitsi anopin laittamana!), tykkäsin tästä ihan hirmuisesti. Liekö sitten tuo valkosipuli ja ketsuppi, joka teki kesäkurpitsastakin maistuvaa. Vai oliko vaan nälkä lenkin jäljiltä. Oli miten oli, mutta tätä tehdään meillä toistekin. Alkuperäisen ohjeen löytää Yhteishyvän sivuilta. Itse tein hieman pienemmän ja sovelletun satsin.

Kuten aikaisemminkin olen kertonut, toimin buzzadorina ja saan sitä kautta testattavaksi erilaisia tuotteita. Tarkoituksena on kertoa näistä tuotteista myös muille. Viimeksi sain testattavaksi erilaisia Hälsans Kökin vegetuotteita ja saan samalla kertoa niistä blogissani. Vihannessalaatin lisäksi paistoin pannulla yhden Hälsans Kökin soija chorizo-makkaran. Tykkään chorizoista ja siksi tämän tuotteen testaaminen oli aika jännää. En nimittäin tiennyt ollenkaan, mitä lautaselle päätyy. Soija chorizo osoittautui mukavan mausteiseksi ja vallan syömäkelpoiseksi. Yhtään ei huomaa, ettei makkarassa ole lihaa. Tuote on ovo-vegetaarinen ja sisältää kananmunan valkuaista. Tarkempia tuotetietoja löytyy Hälsans Kökin sivuilta. Yhdessä salaatin kanssa tästä tuli oikein kelpo lounas!

Lämmin vihannessalaatti
(2ann.)

0,5 kesäkurpitsaa
0,5 punaista suippopaprikaa
0,5 keltaista suippopaprikaa
2 keitettyä perunaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1rkl tomaattisosetta
1-2rkl öljyä
ripaus oreganoa
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria

   Paloittele kesäkurpitsa, suippopaprikat, perunat ja sipulit suurehkoiksi paloiksi. Kypsennä kasviksia murskattujen valkosipulinkynsien ja tomaattisoseen kanssa pannulla miedolla lämmöllä noin 10-15 minuuttia välillä käännellen. Mausta kasvikset ja tarjoile lämpimänä vaikkapa grillatun makkaran kanssa.

Makkarat meinasi unohtua :)
Näitä tuotteita testataan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti